Date: Time:
Welcome, Log in by clicking  Here!

VERSCHILLEN VAN SEO EN SEA

Er zijn twee online marketing tactieken die soms wel eens door elkaar gehaald worden, de online marketing tactieken waar ik het over heb zijn SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising). Hier ga ik je precies vertellen wat de verschillen zijn, en wat elke online marketing tactiek inhoudt. 

De verschillen:

SEO is op een organische manier boven in de zoekresultaten komen, terwijl je met SEA moet betalen voor een hoog zoekresultaat. Wel zijn allebei de online marketing tactieken gerelateerd aan Google, en hebben ze allebei hetzelfde doel. Namelijk, een website op een strategische manier bovenaan zetten zodat er meer mediaverkeer naar de website toe komt.

Definitie SEO:

SEO bestaat uit het optimaliseren van een website met specifieke zoekopdrachten, bij de eerste organische resultaten van Google. Door die SEO techniek kan een merk dus zijn naambekendheid vergroten.

Definitie SEA:

SEA bestaat uit het gebruik van betaalde advertenties, om zo de zichtbaarheid van de zoekmachines te verbeteren. De beste tool die je kan gebruiken voor SEA op Google is Adwords. 

Nu weet je een beetje de basis dingen, en verschillen over SEA en SEO, en hier komt mijn tip. Stel je wilt nog meer informatie, of een online marketing campagne straten, kan ik je met zekerheid Online Infinity uit Rotterdam adviseren.

online-infinity.nl

Posted on April 7, 2022 in SEO & SEA by Waldo Hannema